Antena Meniu Search
x

Teroare la şcoală. Un elev din clasa a cincea îşi bate colegii şi a ameninţat că va veni cu un briceag la ore

Violenţa în şcoli face încă o victimă! Un copil de clasa a cincea din Bucureşti refuză să mai meargă la ore, de teamă că va fi bătut de un coleg.

Vezi și

Violenţa în şcoli face încă o victimă! Un copil de clasa a cincea din Bucureşti refuză să mai meargă la ore, de teamă că va fi bătut de un coleg. Ameninţat în fiecare zi, băiatul a ajuns să se izoleze, mai ales că nimeni nu îl poate apăra. Profesorii spun că au mâinile legate de regulament şi nu pot decât să îi scadă nota la purtare agresorului. 

Ghemuit în banca sa, copilul de clasa a cincea încearcă să se apere, în timp ce alţi elevi filmează. Sunt scene care se repetă aproape zilnic, spune mama băiatului agresat. Fiul ei refuză să mai meargă la ore.  

Nu este singurul elev în pericol. Băiatul violent a ameninţat  că va veni înarmat cu un briceag la şcoală, spun colegii lui. După ce a văzut filmarea, directoarea şcolii a sesizat inspectoratul şi poliţia.  

Mai mult nu poate face, pentru că nu îi permite regulamentul. Nota 2 la purtare va fi pedeapsa maximă din partea şcolii. 

Copilul va avea un ore de consiliere în fiecare zi, cu psihologul şcolii. Între timp, însă, creşte alarmant numărul cazurilor de violenţă în instituţiile de învăţământ. Aproape 100 de elevi devin victime în fiecare zi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Teroare la şcoală. Un elev din clasa a cincea îşi bate colegii şi a ameninţat că va veni cu un briceag la ore