Antena Meniu Search
x

The Wall-Marele Zid: premiu fabulos câştigat joi seara de două prietene din Bucureşti

În ediţia de aseară, două contabile din Bucureşti au reuşit să câştige peste 70.000 de euro într-o singură oră.

Vezi și

Alegeri inspirate, strategie şi noroc. le-au condus la un premiu fabulos, la The Wall-Marele Zid. În ediţia de aseară, două contabile din Bucureşti au reuşit să câştige peste 70.000 de euro într-o singură oră. Cu aceşti bani, vor meagă în cât mai multe vacanţe.

Daniela şi Rene s-au înscris la The Wall pentru a le îndeplini fetelor lor dorința de a face o călătorie în apropierea Polului Nord. Nu s-au gândit că vor câştiga atât de mult, încât să meargă oriunde vor.

"A fost o intensitate de nedescris. Trebuie să trăiţi asta ca să înţelegeţi ce-am simţit şi ce simt acum, că nu sunt prea bine încă." Pragmatismul Danei a fost un atu în camera de izolare, în timp ce intuiţia a fost asul din mâneca lui Rene. Deciziile din faţa zidului au condus-o spre marele câştig.

În această seară, un poliţist va avea o misiune dificilă. Pe care trebuie s-o îndeplinească alături de partenerul lui cel mai de încredere, soţia. "Cel mai greu moment din cariera mea a fost atunci când un coleg de patrulă mi-a murit în braţe."

Cum s-a descurcat, vedeţi în această seară, după Observatorul orei 19, la Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » The Wall-Marele Zid: premiu fabulos câştigat joi seara de două prietene din Bucureşti