Antena Meniu Search
x

Timisoara: Bataie cu sabii si topoare intre doua clanuri de rromi

O strada din Timisoara a devenit camp de batalie intre doua clanuri de rromi! Cu sabii si topoare, luptatorii au incercat sa transeze un scandal iscat, se pare, de la o casa pe care membrii uneia dintre grupari ar fi cumparat-o pe teritoriul celeilalte

Vezi și

Scandalul a izbucnit intr-un cartier situat aproape de centrul orasului. Zeci de oameni s-au imbrancit si si-au aruncat pumni si picioare, pana la interventia jandarmilor.

Totul ar fi pornit din cauza unei case, cumparate de una dintre grupari. Cand noii proprietari au vrut sa se mute in apartament, vecinii, care voiau la randul lor locuinta, au atacat. Sabiile si topoarele au fost scoase chiar in fata mascatilor. “De la casa aia, pentru asta, n-a lasat sa intre in casa si a inceput cu bataia”, a spus o femeie.

“La fata locului, echipajul de jandarmi a gasit doua grupuri de cetateni care se certau intre ei. La somatia de a inceta, unul dintre cetateni a sarit cu toporul asupra unui jandarm, cu intentia de a-l lovi. Jandamul a tras doua focuri in plan vertical, cu arma din dotare”, a declarat purtatorul de cuvant ISS Timis.

Doi oameni au ajuns in stare grava la spital. Alti doi au fost condusi la sectia de politie, pentru audieri.

Cei doi barbati urmeaza sa fie prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Timisoara: Bataie cu sabii si topoare intre doua clanuri de rromi