Antena Meniu Search
x

Tineri loviți de un șofer grăbit în faţa Complexului Studenţesc Regie

O plimbare cu motocicleta s-a încheiat violent pentru doi tineri, în faţa Complexului Studenţesc Regie, din Capitală. Cei doi se pregăteau să-i acorde prioritate unui pieton, când au fost loviţi în plin de un şofer care venea în viteză din spatele lor

Vezi și

O plimbare cu motocicleta s-a încheiat violent pentru doi tineri, în faţa Complexului Studenţesc Regie, din capitală. Cei doi se pregăteau să-i acorde prioritate unui pieton, când au fost loviţi în plin de un şofer care venea în viteză din spatele lor

Motociclistul şi prietena lui au fost aruncaţi câţiva metri, iar motocicleta l-a lovit pe un alt tânăr, care traversa strada. 

Câţiva stundeţi au surprins mometul în care şoferul a frânat. Maşina s-a oprit în câteva clipe, dar nu înainte să lovească motocicleta.

Forţa impactului a trimis motocicleta câţiva metri mai în faţă, pe o trecere de pietoni. Chiar în acel moment, un tânăr traversa strada şi abia a apucat să se salveze.

Cu mult noroc, motociclistul şi prietena lui s-au ridicat teferi de pe carosabil. Nici unul n-a vrut să meargă cu medicii la sptial.

Atât şoferul cât şi tânărul de pe motocicletă sunt cercetaţi penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Tineri loviți de un șofer grăbit în faţa Complexului Studenţesc Regie