Antena Meniu Search
x

Torturată de soțul părăsit

O viaţă împreună s-a sfârşit cu o noapte de tortură! Un bărbat din Gorj a încercat să-şi ucidă soţia, care îi ceruse divorţul

Vezi și

O viaţă împreună s-a sfârşit cu o noapte de tortură! Un bărbat din Gorj a încercat să-şi ucidă soţia, care îi ceruse divorţul

Semnele torturii se văd încă pe gâtul femeii. Sunt urmele unei răzbunări fără milă. Soţul ei a atacat-o din senin. A târât-o apoi până în baie, unde a legat-o de calorifer. Ore întregi a torturat-o şi a ameninţat-o cu moartea.

Nimic nu l-a speriat pe soţul ei. Cu sânge rece, bărbatul s-a gândit la fiecare detaliu. "A vrut să-mi bage ţuică pe gât şi să spună că m-am sinucis", a spus femeia.

23 de ani, femeia a trăit în teroare, captivă într-un mariaj periculos. Soţul ei o mai atacase şi în trecut. Când i-a cerut divorţul şi partajul, bărbatul a încercat din nou să o ucidă. În numele dragostei, spune el. Spre dimineaţă, după ore întregi de tortură, aceasta a profitat de neatenţia soţului ei. Şi a reuşit să se salveze.

Bărbatul e reţinuit şi riscă să-şi petreacă următorii ani după gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Torturată de soțul părăsit