Antena Meniu Search
x

Tragedie pentru o familie din Ploiești, care se întorcea de la mare spre casă. Un copil de 12 ani a murit în urma unui accident grav

Drumul de la mare spre casă s-a transformat în tragedie pentru o familie din Ploieşti. Maşina în care se aflau cei cinci oameni a intrat într-o depăşire pe o şosea din Ialomiţa şi, scăpată de sub control, a lovit un alt autoturism şi a ieşit de pe şosea. La volan era o femeie însărcinată.

Vezi și

Drumul de la mare spre casă s-a transformat în tragedie pentru o familie din Ploieşti. Maşina în care se aflau cei cinci oameni a intrat într-o depăşire pe o şosea din Ialomiţa şi, scăpată de sub control, a lovit un alt autoturism şi a ieşit de pe şosea. La volan era o femeie însărcinată. Atât ea, cât şi soţul ei şi doi dintre copiii lor au ajuns la spital în urma impactului violent. Cel de-al treilea, de numai 12 ani, s-a stins la locul accidentului, în ciuda eforturilor făcute de medici.

Sunt imagini crunte pentru un final de vacanţă. Maşina de teren e lovită puternic, iar gemurile sunt sparte. În impact cinci oameni au fost răniţi, dar lupta pentru supravieţuire se dă pentru un copil de 12 ani. Pe iarbă, lângă maşina strivită, medicii îl resuscitează fără oprire, însă după o oră se declară înfrânţi.

La volan era chiar mama copilului, o femeie de 32 de ani, însărcinată în cinci luni. Pe ea, pe soţul ei şi pe ceilalţi doi copii aflaţi în autoturism ambulanţele i-au transportat la spital pentru investigaţii.

Femeia va avea de dat răspunsuri poliţiştilor care au deschis o anchetă. Ea ar fi provocat accidentul, după ce a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a lovit de o alta care venea din sens opus. Din autoturismul care circula regulamentar nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

La aflarea veştii că familia fusese implicată într-un accident, zeci de rude au ajuns la spitalul din Slobozia. Acolo au rămas internate femeia şi fiica ei, în timp ce soţul şi băiatul de şapte ani au fost transportaţi la secţia de Neurochirugie a spitalului Bagdasar Arseni din Capitală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Tragedie pentru o familie din Ploiești, care se întorcea de la mare spre casă. Un copil de 12 ani a murit în urma unui accident grav