Antena Meniu Search
x

Doi soţi, găsiţi fără viaţă în casa lor din Argeş. Ar fi ingerat o substanţă toxică din greşeală

Tragedie uriaşă pentru un cuplu de pensionari din judeţul Argeş. Cei doi pensionari au fost găsiţi fără viaţă de nora lor în locuinţa din comuna Bârla. Medicii nu au mai putut să facă nimic pentru bătrâni.

de Monica Palade

la 10.06.2021, 17:56

Tragedie fără seamăn: Doi pensionari, găsiţi fără viaţă în casa lor din Argeş. Se crede că ar fi ingerat o substanţă toxică din greşeală - Shutterstock

Poliţiştii au deschis un dosar penal. Din primele cercetări, oamenii legii cred că Sebastan şi Florica P., în vârstă de 73, respectiv 61 de ani, ar fi ingerat o substanţă toxică, după ce ar fi confundat uleiul cu o substanţă toxică şi ar fi pus-o în salata pe care au consumat-o la micul dejun.

Găsiţi fără suflare în casă

Mai apoi, bătrânii s-au plâns că se simt rău şi se plângeau de dureri abdominale și stări de vomă, scrie ziarulargesul.ro. Familia nu a chemat ambulanţa, dar s-a dus la farmacie să ia ceva medicamente. Însă când nora a ajuns acasă, i-a găsit pe ce doi inconştienţi şi fără să dea semne de viaţă.

În bucătăria casei, poliţiştii au găsit lângă sticla de ulei un recipent cu insecticid. Cele două trupuri au fost transportate la medicina legală în vederea efectuării autopsiei şi stabilirii cauzelor morţii. Cercetările continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Doi soţi, găsiţi fără viaţă în casa lor din Argeş. Ar fi ingerat o substanţă toxică din greşeală