Antena Meniu Search
x

TRAGEDIE în Bistriţa-Năsăud! Un bărbat a murit pe loc după ce a fost lovit de tren. Bărbatul se întorcea de la... un priveghi!

Accidentul s-a petrecut chiar la câţiva paşi de casa victimei, care, ca o ironie a sorţii, se întorcea de la un priveghi.

Vezi și

Accidentul s-a petrecut chiar la câţiva paşi de casa victimei, care, ca o ironie a sorţii, se întorcea de la un priveghi. Medicii au făcut tot posibilul să-l salveze, dar fără succes!

Bărbatul voia să ajungă cât mai repede acasă, aşa că a preferat să scurteze drumul, chiar dacă asta însemna să traverseze un pod de cale ferată. Aşa ar fi ajuns imediat în grădina casei. Nu a mai ajuns. Trenul personal care circula pe ruta Bistriţa-Luduş l-a lovit în plin. Mecanicul locomotivei nu a reuşit să frâneze şi a dat imediat alarma. 

Sabina Brad, SMURD Bistriţa Năsăud: "Am găsit un bărbat de aproximativ 60 de ani, în stop cardio-respirator, cu manevre de resuscitare în curs efectuate de un echipaj de la SAJ Bistriţa. S-au continuat manevrele de resucitare timp de 40 de minute fără un răspuns din partea pacientului. S-a declarat decesul."

Vecinii bărbatului sunt şocaţi de tragedie. Omul urma să îşi serbeze, în curând, ziua de naştere.

Poliţiştii TF au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » TRAGEDIE în Bistriţa-Năsăud! Un bărbat a murit pe loc după ce a fost lovit de tren. Bărbatul se întorcea de la... un priveghi!