Antena Meniu Search
x

Traian Basescu a incalcat legea

Traian Basescu a incalcat legea! Este decizia magistratilor Judecatoriei Sectorului 5, scrie pe blogul personal presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu.

Vezi și

Acesta a publicat integral motivarea judecatorilor in procesul pe care Dan Voiculescu l-a castigat cu seful statului. Magistratii arata ca presedintele Basescu a dezinformat atat poporul roman, cat si intreaga Europa atunci cand, de la tribuna Parlamentului, a invocat o falsa amenintare la adresa justitiei, mai scrie Dan Voiculescu.

„Asadar, domnul Basescu care a mintit Europa despre o presupusa lovitura de stat, cauzand grave prejudicii de imagine natiunii romane, a incalcat Codul Civil, Constitutia Romaniei si Conventia Europeana a Drepturilor Omului. Trebuie remarcat curajul instantei. Nu cred ca a fost deloc usor sa il condamne pe T. Basescu intr-un proces cu Voiculescu si intr-un dosar cu implicatii majore pentru evaluarea adevarului despre referendumul din 2012. Un curaj exceptional al judecatorului care, sunt convins, va fi remarcat pe plan intern si international”, a scris fondatorul PC pe blog.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Traian Basescu a incalcat legea