Antena Meniu Search
x

Trăieşte cu jumătate de craniu şi e condamnat la suferinţă!

Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional. Un tânăr de 24 de ani din Cluj şi-a pierdut o mare parte din cutia craniană, după un accident cumplit de muncă. De aproape an, doar o bucată subţire de piele îi protejează creierul. Şi fiecare mişcare e un pariu cu moartea.

Vezi și

De aproape un an, trăieşte cu jumătate de craniu. Un pas greşit pe şantierul unde lucra l-a mutilat pentru totdeauna. A căzut în cap, de la o înălţime de cinci metri. A zăcut un sfert de oră pe asfalt, fără ca nimeni să-l ajute. Când a ajuns Ambulanţa, era deja în comă.

A patra zi s-a trezit. Şi a avut un şoc. O parte din craniu îi lipsea. Ca să-i salveze viaţa, medicii i-au tăiat osul. Operaţia l-a transformat într-un paria. La numai 24 de ani, Romeo a fost condamnat la izolare. Mulţi se sperie când îl văd, iar despre un loc de muncă nici nu poate fi vorba.

Romeo a căutat ajutor la Primărie, dar a primit un refuz sec. Iar firma pentru care lucra atunci când a avut accidentul s-a spălat pe mâini de orice vină.

Tânărul are o singură şansă. Printr-o simplă operaţie, medicii îi pot înlocui osul pierdut cu o proteză metalică. Operaţia nu este însă acoperită de Casa de Asigurări.

E preţul pentru o viaţă normală. Un preţ pe care el nu şi-l permite. Pentru familia lui, fiecare zi e o luptă pentru supravieţuire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Trăieşte cu jumătate de craniu şi e condamnat la suferinţă!