Antena Meniu Search
x

Tramvaiul 41, suspendat până la sfârșitul săptămânii. Se lucrează, iar, la metrou

Linia 41 de tramvai nu va mai circula începând de miercuri până duminică, pentru a fi efectuate lucrări la magistrala M5 de metrou, dintre Eroilor și Râul Doamnei.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 13.10.2020, 11:12

Semn STB modificat, cu linia 641 în lista mijloacelor de transport
Linia 641 va fi introdusă pentru a prelua călătorii tramvaiului 41, pe durata lucrărilor la metrou - Hepta / Mediafax Foto / Alexandru Dobre
  • Linia 41 va fi înlocuită cu linia de autobuze navetă 641
  • STB nu a făcut un anunț oficial în acest sens, însă călătorii au aflat acest lucru din anunțurile afișate pe ușile tramvaielor

Linia 41 va fi suspendată în perioada 14-18 octombrie şi va fi înlocuită cu linia de autobuze navetă 641.

STB nu a făcut un anunț oficial în acest sens, însă călătorii au aflat acest lucru din anunțurile afișate pe ușile tramvaielor, informează Agerpres.

În vederea executării unor lucrări la magistrala M5 de metrou în perioada 14-18 octombrie linia 41 se suspendă. În aceeaşi perioadă, pentru preluarea călătorilor se înfiinţează linia navetă 641 de autobuze care va funcţiona între Piaţa Presei şi Ghencea, pe Bulevardul Mărăşti, Bd. Mareşal Alexandru Averescu, str. Turda, Pasajul Grant, Calea Crângaşi, Şoseaua Virtuţii, Pasajul Lujerului, str. Braşov, Bd. Ghencea”, scrie în anunţul afişat în tramvaie.

Magistrala de metrou M5 Drumul Taberei (Eroilor - Râul Doamei) a fost dată în folosinţă cu călători la mijlocul lunii septembrie 2020, după nouă ani de lucrări și  aproape trei miliarde şi jumătate de lei.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Tramvaiul 41, suspendat până la sfârșitul săptămânii. Se lucrează, iar, la metrou