Antena Meniu Search
x

Transalpina, înecată în tone de gunoaie. Pentru că nu au strâns mizeria, primăria a fost amendată cu 15 mii de lei

Frumuseţea celui mai spectaculos drum din România e umbrită de tonele de gunoaie care zac de-a lungul său. Comisarii de Mediu s-au îngrozit când au văzut mizeria în care este înecată Transalpina, aşa că au amendat Primăria Novaci.

de Redactia Observator

la 28.02.2019, 17:28

Vezi și

Frumuseţea celui mai spectaculos drum din România e umbrită de tonele de gunoaie care zac de-a lungul său. Comisarii de Mediu s-au îngrozit când au văzut mizeria în care este înecată Transalpina, aşa că au amendat Primăria Novaci. Aşa că, din cauză că nu au curăţat zona, edilii trebuie să plătească 15 mii de lei.

Televizoare sparte, cizme uzate, peturi, damingene, lână de oi. Toate au fost aruncate la grămadă într-o zonă extrem de tranzitată, la mai puţin de 200 de metri de Transalpina.

Primăria oraşului Novaci, de care aparţine terenul, după control, a fost amendată de garda de mediu cu 15.000 de lei. Imediat, în teren, a început mobilizarea.

15 zile au la dispoziție autoritățile din Novaci sa strângă toate gunoaiele. În caz contrar, amenzile vor creşte, spun cei de la Garda de Mediu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Transalpina, înecată în tone de gunoaie. Pentru că nu au strâns mizeria, primăria a fost amendată cu 15 mii de lei