Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Transfăgărăşanul a fost deschis oficial circulaţiei!

Cel mai spectaculos drum din lume, conform prezentatorilor emisiunii Top Gear, a fost invadat de turişti încă din prima zi.

de Redactia Observator

la 02.07.2014 , 11:03

 Cel mai spectaculos drum din lume, conform prezentatorilor emisiunii Top Gear, a fost invadat de turişti încă din prima zi. Oameni din toate colţurile ţării, dar şi foarte mulţi străini au vrut să triască senzaţiile tari oferite de traseu pe propria piele.

După ce i-a impresionat şi pe celebrii prezentatori ai emisiunii Top Gear, mii de turişti străini vin în România special să străbată şoseaua cu o lungime de 92 de kilometri. Aer curat, creste înalte, serpentine periculoase şi păduri, toate formează tabloul perfect.

Şi pentru români, Transfăgărăşanul este un vis care trebuie îndeplinit măcar o dată în viaţă. Odată ajunşi la Bâlea Lac, turiştii admiră crestele Făgăraşului şi lacul glaciar de la cota 2000. Chiar dacă este vară, zăpada nu se lasă topită, spre bucuria celor mici.

Vezi și

Transfăgărăşanul nu va avea concurenţă în acest an. Transalpina, celălalt drum spectaculos din România, este închis pentru turişti. Din cauza stării deplorabile a şoselei şi a problemelor cu firma constructoare, s-a luat decizia interzicerii circulaţiei pentru a evita eventualele accidente.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Transfăgărăşanul a fost deschis oficial circulaţiei!