Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Scenă incredibilă la Braşov, după ce o femeie a rămas fără picioare, traversând prin loc nepermis (Video)

Imagini incredibile au fost surprinse de o femeie din Braşov, cu un bărbat care traversează un bulevard foarte circulat din Braşov, prin loc nepermis şi fără să se asigure. Cu ochii în telefon, bărbatul nici măcar nu se uită stânga-dreapta atunci când traversează.

de Cristian Ionescu

la 15.05.2019 , 19:53

Imagini incredibile au fost surprinse de o femeie din Braşov, cu un bărbat care traversează un bulevard foarte circulat din Braşov, prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Cu ochii în telefon, bărbatul nici măcar nu se uită stânga-dreapta atunci când traversează, doar un mare noroc sau atenţia şoferilor făcând ca acesta să scape nevătămat.

Un bărbat traversează un bulevard intens circulat cu ochii în telefon

Scenă incredibilă la Braşov, după ce o femeie a rămas fără picioare, traversând prin loc nepermis (Video)
Vezi și

O femeie a surprins imagini incredibile la Braşov, cu un bărbat care traversează bulevardul cu ochii în telefon, prin loc nepermis şi fără să se asigure câtuşi de puţin.

Pe acelaşi subiect

Doar norocul sau atenţia şoferilor a făcut ca o tragedie să fie evitată, pentru că persoana respectivă nu dădea niciun semn că ar fi interesat de traficul rutier.

Cu doar o zi în urmă, un accident groaznic a avut loc la Braşov, picioarele unei femei fiind retezate de impactul cu un autocar, după ce a traversat prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Scenă incredibilă la Braşov, după ce o femeie a rămas fără picioare, traversând prin loc nepermis (Video)