Antena Meniu Search
x

Trei femei au murit şi un tânăr de 19 ani a fost rănit în accidente rutiere grave pe drumul E85

Victimele erau în două maşini ale căror şoferi au pierdut controlul volanului pe şoseaua umedă. Primul accident a fost în judeţul Vrancea. La intrarea în localitatea Goleşti, drumul unei tinere de doar 27 de ani s-a oprit violent.

Vezi și

Victimele erau în două maşini ale căror şoferi au pierdut controlul volanului pe şoseaua umedă. Primul accident a fost în judeţul Vrancea. La intrarea în localitatea Goleşti, drumul unei tinere de doar 27 de ani s-a oprit violent. Era singură în maşină pe şoseaua umedă, în această dimineaţă când, inexplicabil, a pierdut controlul autoturismului şi a intrat pe contrasens direct într-un autocamion.

După scurt timp, pe acelaşi drum, E 85, la mai puţin de 90 de kilometri distanţă, în judeţul Bacău, un tânăr de 19 ani ar fi adormit la volan şi a ieşit cu maşina în decor, unde s-a izbit violent de un copac.

În maşină cu el erau mama şi bunica lui. Echipaje de pompieri şi medici au intervenit imediat. Pentru bunica tânărului nu s-a mai putut face nimic. Zeci de minute au încercat apoi doctorii să o salveze pe mama lui.

Femeia era încarcerată, în stop cardio-respirator. Eforturile au fost însă în zadar. Şoferul de 19 ani, cu traumatism cranian, a fost dus la Spitalul Județean de Urgență Bacău în stare gravă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Trei femei au murit şi un tânăr de 19 ani a fost rănit în accidente rutiere grave pe drumul E85