Antena Meniu Search
x

Trei indivizi au furat cablurile electrice a peste zece lifturi din Capitala

Hotilor le place liftul. Nu sa se plimbe, ci sa fure cablurile. Trei indivizi au terorizat un cartier intreg din Capitala. Politistii spun ca au furat cablurile electrice a peste 10 lifturi.

Vezi și

Au pus in pericol siguranta locatarilor, pentru ca oricand cineva ar fi putut sa cada. Au fost prinsi cu ajutorul unor camere de supraveghere montate in scara unui bloc.

Unul tine de sase, iar altul actioneaza. Iese dupa cateva minute cu doua sacose. Un alt treilea urca in graba in lift cu un sac in mana. Si nu singur. Se vede pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere cum unul dintre indivizi cara cu greu sacul. E plin cu cabluri pe care le-ar fi taiat din lift.

Au ridicat liftul la 18 centimetri, l-au blocat exact cat a putut sa bage mana din exterior. Apoi, cu un cleste ar fi taiat cablurile electrice de alimentare de sub cabina liftului.

Asa ar fi procedat de fiecare data. Numai intr-un bloc ar fi facut o paguba de 750 de lei. Nevoia de bani a hotilor ar fi putut face victime oricand. Orice persoana ar fi putut sa cada in putul liftului

Politistii bucuresteni din cadrul sectiei 11 au identificat si prins trei barbati suspectati de furtul de cabluri electrice ale unor lifturi.

Cei trei sunt cercetati pentru furt calificat, fiind suspectati ca ar fi actionat in toata Capitala.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Trei indivizi au furat cablurile electrice a peste zece lifturi din Capitala