Antena Meniu Search
x

Trei indivizi au realizat un furt în doi timpi şi trei mişcări

Un furt în doi timpi şi trei mişcări. O zicală care se potriveşte perfect pentru trei indivizi care au reuşit să fure un mp3 player dintr-un magazin.

Vezi și

Un furt în doi timpi şi trei mişcări. O zicală care se potriveşte perfect pentru trei indivizi care au reuşit să fure un mp3 player dintr-un magazin. Şi nimeni nu a observat nimic.

Camerele de supraveghere au suprins însă totul iar poliţiştii se bazează acum pe imagini ca să le dea de urmă hoţilor.

Ora 13 şi 27 de minute. Doi dintre indivizi intră în magazin. După câteva secunde li se alătură al treilea. Relaxat, se apropie de complicii lui. Se sfătuiesc în faţa vitrinei câteva minute, cer vânzătoarei trei pâini şi un produs din vitrină, apoi o trimit afară la frigider, după o sticlă rece cu suc.

Doi dintre ei stau de pază în uşă în timp ce al treilea pune mâna pe un aparat electronic de pe raft. Îl lasă însă la fel de repede. Aparatul era în priză. Hoţii renunţă. Pentru moment. Revin câteva ore mai târziu. Cu aceleaşi intenţii.

După câteva discuţii şi cumpărături fără importanţă trimit vânzătoarea din nou în magazie, pentru un produs care nu se afla la raft. După acelaşi scenariu, doi blochează uşa iar cel de-al treilea pune mâna pe aparat. De acestă dată, reuşeşte să-l smulgă din priză.

Proprietarul magazinului a depus deja plângere la poliţie. Chiar dacă paguba nu este majoră, patronul crede că cei trei indivizi sunt cauza dispariţiei. subite a mai multor bunuri din magazin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Trei indivizi au realizat un furt în doi timpi şi trei mişcări