Antena Meniu Search
x

Trei masini au ars ca niste torte pe o strada din Capitala

Localnicii sunt convinsi ca flacarile au izbucnit din vina oamenilor strazii, care obisnuiau sa se adaposteasca intr-unul dintre automobile

Vezi și

Cateva explozii puternice i-au trezit pe oameni. Cand au privit pe geam s-au ingrozit. Trei masini erau cuprinse de flacari. “Aici s-a dat foc, de la masina in care stau aurolacii. Probabil de la o tigara a luat foc si s-a extins si la masinile celelalte”, spune un martor.

Au trecut minute pretioase pana cand pompierii si-au facut loc pe strazile inguste. “Singura autospeciala care a reusit sa ajunga pana la locul focarului fiind cea din spatele meu, celelalte fiind la o distanta destul de mare ceea ce ne-a ingreunat procesul de stingere”, a declarat Cpt. Ionut Amzi, ISU Bucuresti.

Locatarii se plang ca aceasta nenorocire putea fi prevenita, daca autoritatile i-ar fi ascultat. “Politia a fost sesizata de locatari. Masina este populata noapte de noapte de boschetarii astia si au zis ca nu au ce sa le faca. Exista si sesizare scrisa din partea administratiei. Inevitabilul s-a produs”, a spus un locatar.

Pompierii si criminalistii incearca acum sa afle din ce cauza au izbucnit flacarile. Spera sa-i ajute imaginile inregistrate de o camera de supraveghere montata pe un bloc

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Trei masini au ars ca niste torte pe o strada din Capitala