Antena Meniu Search
x

La un pas de o mare tragedie! Accident la vârsta majoratului!

Din mijlocul propriului majorat, un tânăr a pornit într-o aventură aproape mortală, pe o stradă din Bucureşti. Sărbătoritul a invitat doi prieteni în maşina tatălui său, sub pretextul că vor să asculte muzică. Dar au pornit într-o călătorie prin oraş, deşi adolescentul nu are permis.

Vezi și

Din mijlocul propriului majorat, un tânăr a pornit într-o aventură aproape mortală, pe o stradă din Bucureşti. Sărbătoritul a invitat doi prieteni în maşina tatălui său, sub pretextul că vor să asculte muzică. Dar au pornit într-o călătorie prin oraş, deşi adolescentul nu are permis

După câteva sute de metri, a pierdut controlul şi autoturismul s-a izbit de un stâlp.

Medicii l-au scos de sub bord pe tânărul care abia a împlinit 18 ani. Pierduse mult sânge, dar încă era conştient.

În impactul autoturismului cu stâlpul electric a fost rănit şi unul dintre pasageri. Medicii l-au transportat şi pe el la spital.

Rudele celor trei prieteni au ajuns într-un suflet la faţa locului. Cu câteva minute în urmă, petreceau cu toţii la majoratul şoferului. Părinţii lui au suferit un şoc când au văzut maşina distrusă.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală, iar tânărul de 18 ani va fi acuzat de conducere fără permis şi vătămare corporală

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » La un pas de o mare tragedie! Accident la vârsta majoratului!