Antena Meniu Search
x

Amendă cât jumătate din valoarea maşinii pentru un cetăţean turc, după ce s-a plimbat cu maşina pe plajă şi a rămas blocat în nisip

Un cetăţean turc a fost amendat, după ce a intrat cu autoturismul pe plaja din Constanţa. N

Vezi și

N-am avut toată vara maşini blocate în nisip, pe litoral, cum avem acum iarna. Un cetăţean turc a fost amendat, după ce a intrat cu autoturismul pe plaja din Constanţa. Nu a mai reuşit să iasă. Până să-i vină cineva în ajutor, au apărut poliţiştii, care i-au dat o amendă cât jumătate din valoarea maşinii: 10 mii de lei. 

Autoturismul a rămas blocat pe plaja din Constanţa, în zona Faleză Nord. Şoferul, un cetăţean turc, a vrut să ajungă lângă apă. Şi nu e primul - dovadă stau urmele de roţi de pe nisip. El a rămas înţepenit. Aşa l-au găsit poliţiştii alertaţi de paznic. 

Pentru că avea nevoie de translator, şoferul a sunat un prieten. 

O astfel de distracţie pe litoral este scumpă în România, s-a convins cetăţeanul turc. 10 mii de lei a fost nota de plată pentru plimbarea de pe plajă. 

Bărbatul se poate considera norocos. În decembrie, un alt şofer care a intrat cu autoturismul pe nisip, la Eforie, a primit o sancţiune dublă. 20 de mii de lei a fost nevoit să plătească - mai mult decât costa maşina cu care se plimba.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Amendă cât jumătate din valoarea maşinii pentru un cetăţean turc, după ce s-a plimbat cu maşina pe plajă şi a rămas blocat în nisip