Antena Meniu Search
x

Turism extrem

Peru, Kenya, Venezuela, Cuba, Mont Blanc - locuri la care majoritatea dintre noi visăm cu ochii deschişi. Dar Radu le-a văzut pe toate. Ba chiar mai multe. Probabil nu ar fi reuşit acest lucru dacă, în urmă cu 7 ani, nu ar fi luat o decizie radicală.

Vezi și

 Să renunţe la afacerea sa care îl ţinea toată ziua la birou şi să înceapă să-şi trăiască viaţa cu adevărat. Aşa că a plecat într-o excursie în Caucaz. Expediţia i-a deschis gustul pentru aventură şi, după un an, a considerat că merită mai mult, aşa că a urcat pe Aconcagua şi Kilimanjaro.

În acel moment i-a fost clar că nu-şi va regreta nici o secundă afacerea începută de la zero. Pur şi simplu, nu mai corespundea aspiraţiilor lui. A căutat ceva ce să îmbine utilul cu plăcutul, aşa că şi-a făcut o agenţie de turism. Nu turism normal. Turism extrem.

Radu nu ia mai mult de 8 oameni într-un circuit de aventură. Până în final, răspunde cumva de viaţa lor.Tocmai de aceea, are grijă să se asigure că cei 8 au o condiţie fizică bună, sunt echipaţi corespunzător şi ştiu cum să se descurce în situaţii grele.

Nici excursiile în Kenya nu sunt mai uşoare. Ce-i drept, acolo problemele ar putea fi generate doar de lipsa de disciplină.

Radu este unul dintre norocoşii care a descoperit ce-i place, iar acum trăieşte din asta. Unii ar face la fel, alţii n-ar da siguranţa unui venit lunar pe o viaţă aventuroasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri sociale » Turism extrem