Antena Meniu Search
x

Turiştii de la Sovata se pregătesc pentru un Revelion de poveste

Fie vară, fie iarnă sunt staţiuni care atrag oricând turiştii. Sovata este una dintre ele. Oamenii vin aici pentru peisajele de vis, dar şi pentru serviciile pe care le oferă hotelierii. Vizitatorii au ocazia să guste şi din preparatele culinare sută la sută naturale. 

de Redactia Observator

la 29.12.2019, 21:30

Vezi și

Fie vară, fie iarnă sunt staţiuni care atrag oricând turiştii. Sovata este una dintre ele. Oamenii vin aici pentru peisajele de vis, dar şi pentru serviciile pe care le oferă hotelierii. Între drumeţii şi sesiunile de relaxare la spa, vizitatorii au ocazia să guste şi din preparatele culinare sută la sută naturale. 

În hoteluri şi pensiuni e agitaţie mare. În timp ce turiştii care au petrecut Crăciunul îşi strâng bagajele, cei care vor petrece Revelionul în apele termale şi le desfac. 

Deşi la Sovata există o pârtie, lipsa zăpezii le-a schimbat planurile de vacanţă turiştilor. Cei mici au schimbat costumul de schi cu costumul de baie. 

Pachetele de sărbători au fost vândute din timp. Hotelurile sunt pline ochi, iar pe turişti îi aşteaptă nenumărate surprize la trecerea dintre ani. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru cinci zile de relaxare la Sovata turiştii plătesc între 1.200 de lei şi 2.500 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Turiştii de la Sovata se pregătesc pentru un Revelion de poveste