Antena Meniu Search
x

Turțurii-gigant, un pericol pentru locuitorii oraşului Târgu Mureş

Circulaţia a fost blocată câteva ore în centrul oraşului Târgu Mureş, după ce o echipă de pompieri a fost chemată să dea jos ţurţurii uriaşi care s-au format pe acoperişurile clădirilor.

Vezi și

Circulaţia a fost blocată câteva ore în centrul oraşului Târgu Mureş, după ce o echipă de pompieri a fost chemată să dea jos ţurţurii uriaşi care s-au format pe acoperişurile clădirilor. Înarmaţi cu lopeţi, aceştia au reuşit să dea jos bucăţile de gheaţă. Iar pietonii, dar şi cei care îşi lasă maşinile în zonă, au putut răsufla uşuraţi.

Locatarii blocurilor din centrul oraşului au cerut ajutorul pompierilor, după ce pe acoperişuri s-au format ţurţuri uriaşi de gheaţă.

Mai multe echipaje de poliţie au deviat traficul din zonă departe de pompierii care doborau bucăţile de gheaţă. Şi poliţiştii de la locală s-au asigurat că pietonii evită zona în care cădeau ţurţurii.

În această perioadă în care temperaturile oscilează foarte mult există pericolul desprinderii ţurţurilor. Autorităţile avertizează populaţia să fie atentă când trece pe lângă clădiri şi să evite parcarea autoturismelor în apropierea clădirilor unde există ţurţuri de mari dimensiuni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Turțurii-gigant, un pericol pentru locuitorii oraşului Târgu Mureş