Antena Meniu Search
x

Filmul unei crime calculată pas cu pas. Anchetatorii cred că ucigaşa de la metrou a avut un plan bine pus la punct

În tot acest timp, Magdalena Şerban, femeia care a împins o tânără în faţa metroului, spune că îşi regretă fapta.

Vezi și

În tot acest timp, Magdalena Şerban, femeia care a împins o tânără în faţa metroului, spune că îşi regretă fapta. Ar prefera acum să fie ea moartă, i-ar fi spus avocatei. Şi totuşi, noi imagini arată cum femeia şi-a planificat fiecare pas din ziua crimei. Între cele două atacuri, Magdalena Şerban a intrat într-un magazin şi a consumat o băutură energizantă. Doar camerele de supraveghere i-au surprins gesturile ciudate. Nimeni nu şi-a dat seama că punea la cale o crimă. 

"Regretă şi chiar a spus la un moment dat că preferă să fie moartă decât..., conştientizând în momentul de faţă ce s-a întâmplat", spune avocata Magdalenei Şerban

Priveşte cu mult calm în camera de filmare. Magadalena Şerban a ajuns încătuşată în faţa anchetatorilor, iar mai apoi, în cabinetul medicilor psihiatri. Specialiştii spun că e foarte calculată. 

Între cele două atacauri de la metrou, a intrat într-un magazin din zona Gării de Nord şi a consumat o băutură energizantă. S-a ferit doar de ochii vânzătoarei. În schimb, a fixat cu privirea, de mai multe ori, camerele de supraveghere.

Pe acelaşi subiect

Ar fi acţionat după un plan gândit în cel mai mic detaliu. Chiar şi mesajul pe care şi-l scrisese pe mâna stânga era lipsit de greşeli, au remarcat anchetatorii.

După ce a ieşit din magazin, trei ore mai târziu, imaginile de pe camere de supraveghere o arată când o împingea în fata metroului pe Alina Ciucu. Fără ca nimeni să o observe. Şi-a vânat victimele şi s-a luptat cu ele. 

A fost, luni la rând, un pericol uriaş. Dar nimeni nu şi-a dat seama. Nici măcar gazdele care i-au oferit un apartament în care să stea. Deşi semnele unui comportament ciudat erau evidente. 

Trei săptămâni, suspecta a locuit în această casă din Capitală. A avut un singur rând de haine şi o singură poveste de spus. Că a muncit în Spania şi că s-a întors cu mâna goală. 

Între timp, Alexandra, prima tânără atacată şi cea care a reuşit să scape, se luptă cu o traumă greu de imaginat. Refuză să mai călătorească cu metroul. "A început să transpire, a început să se schimbe la faţă. Aseară a avut ceva probleme. Are coşmaruri."

Rudele ucigaşei spun că au anunţat autorităţile că e violentă şi periculoasă. Dar în faţa lor, Magdalena Şerban îşi schimba brusc comportamentul. Ba chiar îi convingea că nu este nimic în neregulă cu ea. 

Astăzi, victima ei, Alina Ciucu a fost condusă pe ultimul drum.

Tănăra de 25 de ani a fost crescută mai mult de vecini. Cu multe eforturi, Alina Ciucu a reuşit să termine o facultate şi lucra într-o multinaţională.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Filmul unei crime calculată pas cu pas. Anchetatorii cred că ucigaşa de la metrou a avut un plan bine pus la punct