Antena Meniu Search
x

Video Ultima noapte de distracţie pentru cei nevaccinaţi. Ce restricţii intră în vigoare de luni

A fost ultima noapte de distracţie în Centrul Vechi, înainte de restricţii. Tinerii au făcut-o lată şi au stat la coadă pentru a intra în club. Nu a fost o problemă, mai ales că, de mâine, nevaccinaţii vor avea multe restricţii de îndurat.

de Redactia Observator

la 24.10.2021, 09:31

Vezi și

Cum noile restricţii bat la uşă, tinerii au ieşit în oraş, să profite de ultima noapte de distracţie. Şi au stat la coadă să intre în club. 

Client: Nu mi se pare corect faptul că persoanele nevaccinate nu au voie să iasă afara în momentul de faţă. 

Constrânşi sau discriminaţi, viaţa celor nevaccinaţi se va schimba de mâine. Vor avea de îndurat mult mai multe restricţii decât cei imunizaţi. Carantina de noapte este o măsură care li se aplică exclusiv. De la ora 22.00 la ora 5 dimineaţa, nevaccinaţii vor putea circula doar cu adeverinţă. 

Client: O să fie o discrepanţă între două tabere, una vaccinaţi, a doua nevaccinaţi. Nu ştiu cum o să iasă, dar bine nu o să iasă! 

Pe acelaşi subiect

Client: Rămâne la latitudinea fiecăruia, dar ar fi un efort comun ca toată lumea să se vaccineze. 

Pe aleile din Centrul vechi au ieşit şi poliţiştii, dar nu la plimbare, ci pentru a-i avertiza pe oameni să poarte masca de protecţie. Nici certificatul verde nu a fost trecut cu vederea. 

Poliţist: Dacă nu sunteţi vaccinaţi până la ora 20. Masca este obligatorie, mai ales în zonele aglomerate, cum este şi zona aceasta. 

Client: Nu o port deoarece nu ştiam că este obligatorie să o port, m-am gândit că sunt vaccinat. Mi-au verificat, e totul în regulă, doar că nu au trecut încă 10 zile de la a doua doză. 

De luni, masca de protecţie este obligatorie peste tot. Iar magazinele se vor închide de la ora 21. Barurile, cluburile şi discotecile vor pune lacătul pe uşi, iar evenimentele private şi spectacolele sunt interzise. Competiţiile sportive se vor desfăşura fără spectatori. Majoritatea măsurilor se aplică pentru 30 de zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Ultima noapte de distracţie pentru cei nevaccinaţi. Ce restricţii intră în vigoare de luni