Antena Meniu Search
x

ULTIMA ORĂ! Cod portocaliu de vreme rea în România. Furtuni cu grindină şi vijelii lovesc mai multe zone din ţară

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis sâmbătă dimineaţa atenţionări nowcasting Cod portocaliu de furtună, valabile în mai multe localităţi din judeţele Olt şi Argeş, în următoarea oră.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis sâmbătă dimineaţa o nouă atenţionare  nowcasting Cod galben de ploi şi vijelii, valabilă în mai multe localităţi din judeţele Argeş, Teleorman, Dâmboviţa şi Giurgiu, până la ora 9:00.

În zonele atenţionate se vor semnala frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului care pot avea aspect de vijelie, grindină de dimensiuni mici şi averse ce vor cumula local 25 - 30 l/mp.

Iniţial, meteorologii au emis atenţionări cod portocaliu, până la ora 8:20, în mai multe localităţi din judeţul Olt, iar până la ora 8:00, în localităţi din Argeş, unde erau aşteptate frecvente descărcări electrice, averse de peste 35 - 40 l/mp, grindină de dimensiuni medii şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

Sursa: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » ULTIMA ORĂ! Cod portocaliu de vreme rea în România. Furtuni cu grindină şi vijelii lovesc mai multe zone din ţară