Antena Meniu Search
x

Video Ultima zi de distracţie pentru turiştii care au petrecut minivacanţa de 1 Mai pe litoral. La taverne, vedete au fost "micii mari"

Ultima zi de vacanţă pentru turiştii de la malul mării s-a încheiat pe plajă. După 4 nopţi de petreceri şi distracţie, ieri a fost zi de relaxare la soare. Cei mai curajoşi au încercat şi apa mării care s-a dovedit a fi, totuşi, prea rece pentru bălăceală. Pe grătare nu au sfârâit doar micii, ci şi peştele sau fructele de mare. 

de Redactia Observator

la 02.05.2023, 08:43

Vezi și

Turiştii s-au bucurat de ultima zi din minivacanţă pe plajă, asta pentru că vremea a fost la fel de frumoasă ca în plină vară. Nu la fel a fost şi apa mării, care a fost încercată doar de câţiva curajoşi, dornici să păstreze tradiţia băii de 1 mai. 

Turist: Apa de mai... pe lângă faptul că e foarte rece, e acceptabilă. Aşteptăm să vină vara totuşi. 

Turist: Inaugurăm sezonul estival. Vremea ne ajută. Nu o să intru în apă. Sunt pregătit dar nu o să fac treaba asta azi. 

La mare, de 1 mai, peştele fost vedeta. Nu au lipsit totuşi nici micii de pe grătare.

Pe acelaşi subiect

Grataragiu: Este cel mai bun calcan pe care-l găsiţi în România. E de aici din mare.

Florian Lazăr - chef: Avem somon. Avem somon la placă. Este şi copt şi afumat. Arome, gusturi...ce să zic, nebunie curată. 

Grataragiu: Ne-am gândit că fiind pe plajă să facem un mic mare. Ca să îmbine lumea utilul cu plăcutul. Micul mare. 

Reporter: Şi cam cât are are, micul mare?

Grataragiu:Cam 5 mici normali. 

În toată această distracţie, poliţiştii nu au lăsat garda jos. S-au infiltrat la petreceri sau chiar au descins în forţă cu câini pe urmele dealerilor de droguri. Doi bărbaţi de naţionalitate britanică şi slovacă au fost arestaţi pentru 30 de zile după ce asupra lor au fost găsite mai multe tipuri de droguri precum ketamină, cocaină sau ecstasy. 

Andreea Ambroze - IPJ Constanţa: Drogurile ar fi urmat să fie vândute în staţiunea Mamaia şi participanţilor la festivalul care se desfăşoară în această perioadă.

În total, în această vacanţă, 125 de tineri au ajuns de pe ringul de dans, la secţia de Poliţie pentru audieri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Ultima zi de distracţie pentru turiştii care au petrecut minivacanţa de 1 Mai pe litoral. La taverne, vedete au fost "micii mari"