Antena Meniu Search
x

Video "Balenciaga luaţi de la turci şi pantaloni de la Obor". Câţi bani au scos tinerii din buzunar pentru hainele etalate în cluburile de lux din Mamaia

Petrecere ca-n poveşti la mare. Trei zile şi trei nopţi. Tineri din toată ţara s-au distrat de toţi banii, dar fiecare după buget: pe plajă, sub cerul liber, sau în cluburi de lux. Litoralul s-a împărţit între polul extravaganţei şi opulenţei - Mamaia - şi petrecerile studenţeşti din Vama Veche

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 01.05.2023, 19:31

Vezi și

Tinerii au fost neobosiţi în a treia noapte de petrecere. În Mamaia, prima vacanţă din sezon, a fost fără limită de timp sau bani.

Bărbat: Este super, e nemaipomenit, chiar ne distrăm, e vibe-ul cel mai bun aici, să vină toată lumea.

Maşini de lux asortate cu haine de firmă

Opulenţa e la ea acasă în staţiune. Maşinile de lux trebuie asortate cu haine de firmă. 

Pe acelaşi subiect

"Eu am ales un sacou personalizat tip rochiţă cu dresuri şi ghete. În jur de 1.500 de lei", îşi descrie o tânără outfit-ul. "Eu am compleu. Adidaşii vreo 600-700 de lei şi geaca 200. Nu ştiu cât vine. 1.300? Şi geanta... duce mai mult. 2.700-3.000 cam aşa", spune prietena ei. 

Tânăr: Eu nu port Armani, eu port Jordan, fanul meu. Undeva la 3.000 de lei, nu 3.000 de euro.

"Balenciaga luat de la turci, am dat 34 de euro pe ei, pantalonii sunt luaţi de la Prada din portbagaj şi de la Obor şi şampania, a venit acum", spune un bărbat.

Tânără: Am încercat să mă încadrez în toate cluburile pentru că aici este o tematică, mai încolo este alta şi am încercat să îmbin utilul cu plăcutul. Comod, călduros şi elegant, undeva la 2.500 de lei, dacă nu pun accesoriile.

Pentru turiştii cu bugete mai mici sau care au alte gusturi, concertele în aer liber au fost scena de distracţie.

Femeie: Incendiar. Eu care sunt o petrecăreaţă, mi-era dor.

1 mai a fost sărbătorit cu focuri de artificii noaptea trecută în Mamaia. În Vama Veche, în schimb, petrecerile n-au ţinut cont de branduri şi bugete. 

Băiat: Mulţi dintre noi dormim la cort, mulţi dintre noi dormim în maşini şi mulţi dintre noi la cazare, dar majoritatea suntem prin maşini, prin corturi, lucrurile sunt mai low budget.

Distracţie pe plajă în sudul litoralului

În sudul litoralului distracţia nu s-a ţinut în cluburi ci, la liber, pe toată plaja. Sosiţi din toată ţara tinerii s-au strâns în jurul focurilor de tabără şi au ridicat lampioane. Pentru unii, a fost prima oară când au petrecut 1 mai în Vamă.

Băiat: Sincer chiar este frumos, nu mă aşteptam. Suntem toţi tineri studenţi, suntem dornici de distracţie şi având scopuri comune este normal să ne adunam toţi, cine se aseamană se adună până la urmă.

Fată: Mă distrez cu prietenii mei. Facem tot felul de chestii şi de jocuri mişto, e cel mai mişto. Jocuri de cărţi, bărcuţă, mai bei, te încălzeşti.

Fată: Vrem să mergem la un foc de tabără, să prindem răsăritul cu chitara şi să cântăm melodii de Vamă. Nu mai simţim frigul, ne simţim foarte bine. Suntem mulţi, ne ţinem de cald unul altuia.

Ca în fiecare an, în mijlocul petrecerii, soarele a răsărit din mare pe Bolero-ul lui Ravel. Mii de tineri s-au aliniat pe plajă să admire spectacolul. Nici în ultima noapte de petrecere poliţiştii nu au lăsat garda jos. S-au infiltrat la petreceri sau chiar au descins în forţă cu câini pe urmele dealerilor şi consumatorilor de droguri. 125 de tineri au ajuns de pe ringul de dans în boxa de la secţie în această vacanţă. 

Sezonul estival e abia la început

Dacă pentru cei mai mulţi petrecerea s-a terminat, pentru unii distracţia continuă şi astăzi pe litoral. Cei care au rămas la mare promit să facă şi din această seară... una memorabilă. Tinerii spun că sezonul estival e abia la început, iar de acum la mare e frumos în orice zi.

"Turiştii care au rămas pe litoral continuă să se distreze la festivalurile şi evenimentele care au încă loc aici. Noi suntem pe plaja din Mamaia, iar la doar câţiva paşi de mare este un festival de muzică şi de gastronomie. În momentul acesta, oamenii se distrează, dansează, se relaxează, se simt bine. Atmosfera va rămâne aşa cel puţin până la miezul nopţii. În nordul staţiunii continuă festivalul de muzică electronică organizat pe plajă. În total, peste 100 de DJ au mixat non-stop, zi şi noapte, încă de la început şi aşa va continua să fie atmosfera până miercuri", a transmis Andreea Filip, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » "Balenciaga luaţi de la turci şi pantaloni de la Obor". Câţi bani au scos tinerii din buzunar pentru hainele etalate în cluburile de lux din Mamaia