Antena Meniu Search
x

Video Lungul drum spre casă de 1 Mai: Obosiți și grăbiți, petrecăreții au fost supravegheaţi în trafic cu elicoptere şi drone

Orice concediu se încheie, inevitabil, cu ore întregi petrecute pe drumul spre casă. Pe Autostrada Soarelui, şoferii au fost supravegheaţi din elicoptere şi drone de către poliţişti, care i-au aşteptat pe cei grăbiţi pe tot traseul. Nu au scăpat nici conducătorii auto care s-au urcat la volan sub influenţa alcoolului sau a substanţelor interzise. Şi trenurile care au plecat de pe litoral au fost pline ochi. 

de Redactia Observator

la 01.05.2023, 20:23

Vezi și

Gara din Costineşti a fost prea mică pentru puhoaiele de tineri care s-au întors acasă după minivacanţa de 1 Mai. Cu amintirea petrecerilor care s-au ţinut lanţ, adolescenţii s-au urcat în trenurile care au plecat spre Gara de Nord din oră în oră. 

Pentru unii, pornirea către casă s-a dovedit misiune imposibilă. Un somn direct pe nisip le-a fost mai la îndemână. 

Autostrada Soarelui s-a aglomerat încă de dimineaţă

Poliţiştii de la rutieră au monitorizat traficul pe motociclete, cu radare fixe şi din aer. Elicoptere dotate cu radare au anunţat agenţii de la sol ce şoferi au apăsat prea tare pedala de acceleraţie. Iar amenda au primit-o la Feteşti. La muncă a fost şi Ari, un ciobănesc german. 

Pe acelaşi subiect

În câteva ore, doar la filtrul de la Feteşti, trei şoferi au fost prinşi sub influenţa substanţelor interzise. Alţi doi conducători auto s-au urcat băuţi la volan. Cei mai mulţi însă au respectat regulile şi au ajuns acasă fără amenzi sau dosare penale.

Cei care s-au distrat la munte de 1 mai au dat testul aglomeraţiei pe DN1. În staţiunile de pe Valea Prahovei s-a circulat ore-n şir bară la bară.

De la o oră la alta, drumurile spre casă sunt tot mai aglomerate. Cei care au petrecut la mare de 1 mai au vrut să se bucure cât mai mult de ultima zi din minivacanţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Lungul drum spre casă de 1 Mai: Obosiți și grăbiți, petrecăreții au fost supravegheaţi în trafic cu elicoptere şi drone