Antena Meniu Search
x

Ultimul pelerinaj! Un călugăr a murit după ce mașina s-a prăvălit într-o râpă

Au vrut să se roage la o mănăstire din Neamţ, dar s-au rătăcit cu maşina pe un drum forestier, din munţii Tarcăului. Autoturismul de teren a derapat şi a căzut într-o râpă, şi după ce s-a rostogolit 30 de metri, s-a oprit într-un pârâu.

Vezi și

Au vrut să se roage la o mănăstire din Neamţ, dar s-au rătăcit cu maşina pe un drum forestier, din munţii Tarcăului. Autoturismul de teren a derapat şi a căzut într-o râpă, şi după ce s-a rostogolit 30 de metri, s-a oprit într-un pârâu

Unul dintre adolescenţi coboară singur din ambulanţă şi se aşază în scaunul cu rotile.

Poartă un guler cervical şi e sfătuit să nu facă mişcări bruşte. Colegul lui, în schimb, rămâne imobilizat pe targă. Medicii îl duc şi pe el în camera de gardă a spitalului din Piatra Neamţ.O altă ambulanţă soseşte cu al treilea supravieţuitor al accidentului.

Cu o oră înainte, maşina de teren în care se aflau băieţii s-a rostogolit 30 de metri într-o râpă şi s-a oprit, pe o parte, într-un pârâu.Călugărul de la volan n-a avut nicio şansă.

Elevii mergeau în practică la schitul Ardeluţa, dar călugărul care-i însoţea a greşit traseul şi a decis să se întoarcă 7 kilometri, către o altă mănăstire. Decizia i-a fost însă fatală. A nimerit pe un drum forestier extrem de periculos şi a pierdut controlul volanului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Ultimul pelerinaj! Un călugăr a murit după ce mașina s-a prăvălit într-o râpă