Antena Meniu Search
x

Ipoteză ŞOC în cazul studentului mort la Timişoara, după ce poarta de la intrarea oraşului s-a prăbuşit peste el

La aproape o săptămână de când un student a murit sub poarta de intrare în Timişoara, în timpul furtunii, un consilier local lansează, înaintea anchetatorilor,

Vezi și

La aproape o săptămână de când un student a murit sub poarta de intrare în Timişoara, în timpul furtunii, un consilier local lansează, înaintea anchetatorilor, o ipoteză controversată. Un acoperiş luat de vânt ar fi lovit structura de beton a porţii şi a pus-o la pământ. Consilierul a fotografiat bucâţi din acoperişul unei clădiri pe care le-a găsit în locul unde a fost ucis studentul de 24 de ani. 

"Din acea zonă, unde se vede acel panou publicitar de fier s-au desprins bucăţile de acoperiş. Presupunerea mea e ca o bucată de acoperiş mai mare a lovit poarta, dupa care s-a spart în mai multe bucăţi." Studentul la medicină ar fi murit după ce acoperişul unei clădiri aflate la aproape 150 de metri distanţă de poarta de intrare în Timişoara a fost luat de vânt şi aruncat peste construcţia de beton şi oţel. Este ipoteza consilierului personal al primarului Nicolae Robu, care susţine că a analizat cu atenţie imaginile surprinse chiar în timpul prăbuşirii porţii. 

Ca să-şi susţină teoria, consilierul adună din iarbă cinci bucăţi mari de tablă. Nu cântăresc mai mult de 20 de kilograme fiecare, dar, împreună, spune el, pot distruge o construcţie solidă, dacă sunt împinse cu forţa unei vijelii de peste 120 de kilometri pe oră. 

Sub construcţia renovată cu zeci de mii de euro în urmă cu doi ani, Vlad Baici a murit încercând să filmeze furtuna. Ar fi oprit maşina, după ce vijelia a rupt şi a aruncat pe şosea cabluri electrice. 

Doar anchetatorii sunt în măsură să spună cu exactitate din ce cauză această structură masivă s-a prăbuşit. Teoria lansată astăzi în spaţiul public de consilierul local este intens combătută pe reţelele de socializare de locuitorii oraşului. 

Furtuna care a lovit acum o săptămână Timişoara a lăsat fără acoperişuri case, dar şi instituţii. Şcoli şi spitale au avut nevoie de reparaţii. Mâine, patru şcoli şi licee din judeţ închise după furtună îşi vor primi din nou elevii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Ipoteză ŞOC în cazul studentului mort la Timişoara, după ce poarta de la intrarea oraşului s-a prăbuşit peste el