Antena Meniu Search
x

Video Un adolescent de 17 ani din judeţul Iaşi, sfârtecat de tren. Mecanicul susţine că tânărul s-a aşezat pe calea ferată şi şi-a aşteptat sfârşitul

Sfârşit înfiorător pentru un adolescent de 17 ani din judeţul Iaşi. Tânărul a fost sfârtecat de tren, după ce s-a aşezat pe calea ferată şi a aşteptat să treacă trenul peste el.

de Monica Palade

la 16.02.2021, 22:26

Un adolescent de 17 ani din judeţul Iaşi, sfârtecat de tren. Mecanicul susţine că tânărul s-a aşezat pe calea ferată şi şi-a aşteptat sfârşitul - Captura video youtube
  • S-a sinucis la 17 ani pe calea ferată

Băiatul, elev al Liceului Tehnologic „Mihai Busuioc” din Paşcani, pare să îşi fi făcut de mult planul sinuciderii. În urmă cu două zile, tânărul şi-a şters contul de Facebook.

Totodată, adolescentul a mers mulţi kilometri până să îşi aleagă locul potrivit pentru a-şi aştepta sfârşitul. Camerele de supraveghere l-au surprins pe băiat în apropiere de Primărie, a trecut pe lângă sediul Poliţiei şi s-a îndreptat către gară.

Ajuns la o barieră, el a mers paralel cu calea ferată circa 2 km, iar când a ajuns în apropierea staţiei CF Mogoşeşti Siret către Hălăuceşti, s-a oprit. La ora 6.40, tânărul ieşean a fost surprins de trenul Suceava – Bucureşti, scrie newspascani.

Şi-a privit moartea în ochi 

Din declaraţiile mecanicului de locomotivă, copilul s-a aşezat pe calea ferată şi a stat cuminte în aşteptarea morţii inevitabile.

Băiatul era din comuna Mogoşeşti Siret, sat Tudor Vladimirescu. Oamenii legii continuă cercetările pentru a afla ce l-a împins pe tânăr la o astfel de moarte.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un adolescent de 16 ani s-a sinucis din dragoste la Constanţa

În urmă cu doar câteva zile, un alt adolescent, din Constanţa, îşi punea capăt zilelor, după o ceartă cu iubita sa. Tânărul a fost găsit în anexa imobilului în care locuia cu bunica sa, chiar de femeie, care a sunat imediat la 112.

„La data de 8 februarie a.c., în jurul orei 08.30, polițiști din cadrul Secției 4 au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi decedată în imobilul său de pe strada I.L. Caragiale.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind un tânăr, de 16 ani, care a fost găsit spânzurat într-o anexă a imobilului. Pe trupul neînsuflețit nu au fost identificate urme de violență. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, se arată în comunicatul poliției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Un adolescent de 17 ani din judeţul Iaşi, sfârtecat de tren. Mecanicul susţine că tânărul s-a aşezat pe calea ferată şi şi-a aşteptat sfârşitul