Antena Meniu Search
x

UN AN DE LA COLECTIV. Cioloş se întâlneşte astăzi cu răniţi şi rude ale victimelor incendiului din Colectiv

UN AN DE LA COLECTIV. Premierul Dacian Cioloş se va întâlni, vineri dimineaţă, la Palatul Victoria, cu răniţi şi rude ale victimelor tragediei din clubul Colectiv.

UN AN DE LA COLECTIV. Premierul Dacian Cioloş se va întâlni, vineri dimineaţă, la Palatul Victoria, cu răniţi şi rude ale victimelor tragediei din clubul Colectiv.

UN AN DE LA COLECTIV. Potrivit unor surse guvernamentale, la întâlnire urmează să participe ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu şi ministrul Afacerilor Interne, Dragoş Tudorache.

UN AN DE LA COLECTIV. Duminică, la împlinirea unui an de la incendiul din clubul Colectiv, în curtea bisericii Sfântul Nicolae - Broşteni va fi sfinţit un monument dedicat memoriei victimelor acestui tragic eveniment.

UN AN DE LA COLECTIV. Ceremonia va avea loc la ora 11.30, fiind urmată, la ora 12.00, de slujba parastasului în faţa Clubului Colectiv pentru toţi cei decedaţi în urma incendiului.

UN AN DE LA COLECTIV. În urma tragediei din 30 octombrie 2015, au murit 64 de oameni, iar alţi peste 160 au fost răniţi.

Sursa: News.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » UN AN DE LA COLECTIV. Cioloş se întâlneşte astăzi cu răniţi şi rude ale victimelor incendiului din Colectiv