Antena Meniu Search
x

Un astronaut american e la Bucuresti

Americanii au ajuns pe Lună, şi apoi au ajuns şi la noi. O spune cineva care a verificat la sursă. David Hilmers, unul dintre cei mai longevivi astronauţi de la NASA, a venit în România.

Vezi și

Americanii au ajuns pe Lună, şi apoi au ajuns şi la noi. O spune cineva care a verificat.la sursă. David Hilmers, unul dintre cei mai longevivi astronauţi de la NASA, a venit în România.

A stat de vorbă cu reporterii Observator despre extratereştri, despre credinţă, dar şi despre încercarea riscantă a oamenilor de a ajunge şi de a trăi pe Marte.

Cine spune că americanii n-au ajuns pe Lună, e doar un adept al teoriei conspiraţiei. Astronautul american a explicat chiar şi misterul steagului care flutură.

David Hilmers a petrecut peste 490 de ore în spaţiu, în patru misiuni NASA. Una dintre ele, în 1988, a fost prima misiune după accidentul în care naveta Challenger a explodat la lansare. Chiar şi aşa, David nu şi-a pierdut niciodată credinţa.

Spune că în cei 12 ani de lucru la NASA nu a văzut sau auzit despre existenţa vieţii extraterestre. Dar asta nu înseamnă că nu suntem foarte aproape de a o descoperi.

Cât despre proiectul unei companii private de a trimite voluntari care să trăiască pe Marte, în 2023, David e sceptic.

Proiectul Mars One are un succes imens. Până acum sute de mii de oameni s-au înscris la călătoria numai dus spre Marte. Printre ei şi români.

Astronautul american a venit în România pentru a participa la Bucharest Science Festival. Mâine se va întâlni în Aula Magna a Universităţii cu cercetători, studenţi şi.curioşi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Un astronaut american e la Bucuresti