Antena Meniu Search
x

Un autocar cu 24 de persoane la bord a fost la un pas de o tragedie, după ce un stâlp a căzut în faţa maşinii

24 de pasageri ai unui autobuz din Maramureş, au fost la un pas de moarte după ce un stâlp de pe marginea şoselei s-a prăbuşit în faţa lor!

Vezi și

24 de pasageri ai unui autobuz din Maramureş, au fost la un pas de moarte după ce un stâlp de pe marginea şoselei s-a prăbuşit în faţa lor! Şoferul a vrut să evite o tragedie, dar a scăpat autovehiculul de sub control şi a plonjat în pădure! Atât el, cât şi doi călători au fost grav răniţi şi sunt acum la la spital. Ceilalţi pasageri au scăpat cu câteva zgârieturi dar cu o sperietură teribilă.

Autobuzul plin cu 24 de oameni a ieşit de pe carosabil şi s-a oprit la marginea pădurii, într-un copac. 

S-a întâmplat în pasul Mesteacan pe Drumul Naţional 1C, pe ruta Baia Mare - Cluj. Şoferul a văzut cum un stâlp se prăbuşeşte pe şosea, chiar în faţa sa. S-a speriat şi a tras prea tare de volan.

Alarma s-a dat imediat. La locul accidentului vin într-un suflet pompierii de la descarcerare şi medici. Trei dintre pasageri sunt răniţi. Au leziuni multiple şi sunt transportaţi la spital. Ceilalţi primesc îngrijiri în ambulanţe.

Gavril Radu, reprezentantul formei de transport: "Am înţeles că acesl stâlp de lemn a căzut instant pe stradă, şoferul a tras stânga, de atunci nu îşi mai aminteşte nimic, s-a oprit în copacul respectiv. Călătorii care au fost în faţă cred că sunt cei mai îndreptăţiţi să spună exact ce au văzut ei, pentru că au fost în autobuz."

Pe toată durata operaţiunii echipajelor, traficul rutier în zonă a fost blocat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un autocar cu 24 de persoane la bord a fost la un pas de o tragedie, după ce un stâlp a căzut în faţa maşinii