Antena Meniu Search
x

Un băiat de 13 ani pe bicicletă, alergat cu maşina pe trotuar, la Vaslui

Un băiat de 13 ani pe bicicletă, alergat cu maşina pe trotuar, la Vaslui, de un şofer furios care a vrut să se răzbune pe puşti.

de Redactia Observator

la 10.04.2019, 11:20

Băiat de 13 ani pe bicicletă, la Vaslui
Un băiat de 13 ani pe bicicletă, alergat cu maşina pe trotuar, la Vaslui - Facebook

Un băiat de 13 ani pe bicicletă, alergat cu maşina pe trotuar, la Vaslui, de un şofer furios care a vrut să se răzbune pe puşti.

Un băiat de 13 ani din Vaslui a făcut mizerie la scara unui bloc şi ca să se răzbune, un locatar s-a urcat la volan şi a plecat în urmărirea copilului, care fugise pe bicicletă. Şoferul nu s-a sfiit să se urce pe trotuar cu maşina, încercând să-l lovească pe puşti.

"În această seară, în jurul orei 19:00 un nebun, cã altfel nu îl pot numi, a înaintat cu maşina pe trotuar prin Crucea Gării după un copil pe bicicletă, care avea în jur de 8-9 ani. Nu ştiu ce s-a întâmplat, dar nu se poate concepe asa ceva. Să fugăreşti un copil cu maşina pe trotuar. Dacă acel copil nu ajungea într-o zonă în care maşina nu a încăput, nu ştim ce s-ar fi întâmplat. Vă rog să ţineţi postarea sus, poate vom găsi mama acelui băieţel. O persoană a asistat la această teribilă scenă şi poate oferi detalii. Mai specific faptul că acel imbecil a făcut pană şi tot nu s-a lăsat. Sperăm să găsim pe cineva din familia acelui copil.", a scris pe un grup de Facebook unul dintre martorii la această întâmplare, citat de Vremea Nouă.

Mesajul a fost văzut şi de părintii copilului. Aceştia au aflat de la martori detalii despre incident, precum şi de la băiatului lor, iar a doua zi au depus plângere la Poliţie. "În acest caz a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare, ca urmare a plângerii depuse de mama minorului de 13 ani.”, au precizat reprezentanţii IPJ Vaslui. 

Bărbatul acuzat de ameninţare a povestit poliţiştilor că a reacţionat astfel pentru că băiatul respectiv făcea parte dintr-un grup de copii care fac mizerie în faţa blocului în care locuieşte, ba chiar ar fi urinat pe uşa de la intrare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri sociale » Un băiat de 13 ani pe bicicletă, alergat cu maşina pe trotuar, la Vaslui