Antena Meniu Search
x

Un baiat de noua ani, violat de doi copii cu cativa ani mai mari ca el

Grozavie in Chitila, judetul Ilfov. Un baiat de doar noua ani ar fi fost violat de doi tovarasi de joaca, cu doar cinci ani mai mari decat el

Vezi și

Cu totii se jucau intr-o casa inca nelocuita, chiar in apropiere de locuinta baiatului. In spatele zidurilor, copilul ar fi fost supus la perversiuni sexuale. Dupa ce a scapat din mainile agresorilor, doi baieti de 14 ani, victima a fugit si a povestit totul acasa.

Ingrozita, mama s-a dus glont la politie si a depus plangere penala, apoi si-a dus baiatul la IML. Medicii au constatat ca victima nu are nevoie de ingrijiri medicale, insa au recoltat probe pentru a stabili daca acuzatiile sunt adevarate. Ancheta penala o fac procurorii din Ilfov.

Ca urmare a informatiilor vehiculate in mass-media cu privire la o plangere penala privind savarsirea infractiunii de perversiuni sexuale, Inspectoratul de Politie al Judetului Ilfov este abilitata sa faca urmatoarele precizari: "In ziua de 31 mai, in jurul orelor 17:00, T.I., de 38 ani, din orasul Chitila, a sesizat faptul ca in ziua de 30.05.2013, in jurul orelor 19:00, fiul sau minor, T.D., de noua ani, in timp ce se afla intr-o casa nelocuibila aflata in apropierea locuintei sale, a fost supus la perversiuni sexuale de catre doi dintre copii cu care se afla in acel loc. Minorul T.D. a fost condus la S.M.L. Ilfov in vederea examinarii medicale, unde s-a constatat faptul ca nu prezinta leziuni traumatice pe corp sau la nivelul organelor sexuale si nu necesita ingrijiri medicale".

De asemenea, s-au recoltat probe biologice pentru examinarea genetica si serologica. Dosarul este inregistrat la Parchetul de pe langa Judecatoria Buftea, cercetarile fiind continuate de catre politisti din cadrul Politiei orasului Chitila.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un baiat de noua ani, violat de doi copii cu cativa ani mai mari ca el