Antena Meniu Search
x

Un băiat de şase ani din Târgu Jiu a ajuns la un spital din Capitală după ce s-a accidentat grav în timp ce se juca!

Un băieţel de şase ani din Târgu Jiu a ajuns în stare extrem de gravă la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală după ce a căzut din tobogan şi s-a lovit puternic

Vezi și

Un băieţel de şase ani din Târgu Jiu a ajuns în stare extrem de gravă la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală după ce a căzut din tobogan şi s-a lovit puternic la cap.

Băieţelul abia ieşise de la şcoală. Este în clasa zero şi tatăl venise să îl ia acasă. Doar că pe drum, cei doi s-au oprit în parcul central din oraş, la un loc de joacă. 

A fost de ajuns o clipă de neatenţie...

Copilul a căzut de la o înălţime de un metru şi jumătate, cel mai probabil s-a dezechilibrat. La impactul cu solul a rămas inconştient. Totul s-a întâmplat sub privirile tatălui, care imediat după incident l-a dus la spital.

Pe acelaşi subiect

Speriat, tatăl nici nu a mai aşteptat ambulanţa. L-a dus cu maşina personală la spital, acolo unde medicii au constat că băieţelul este grav rănit la cap.

Claudiu Constantinescu, SAJ Gorj: "A căpătat o leziune destul de importantă la nivel cranian, care a impus transportul de urgenţă la un spital cu secţie de neurochirurgie, la Bucureşti, în cazul acesta. Un copil cu stare de somnolenţă, în momentul prezentării în unitatea de primiri urgenţe."

Un elicopter SMURD l-a transportat pe micul pacient la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală. De la urgenţe, medicii neurochirurgi l-au băgat de urgenţă în sala de operaţie. Accidentul a deschis o anchetă de amploare în Târgu Jou. Locul de joacă trebuia să intre în reabilitare.

Andrei Lazăr, purtător de cuvâtn IPJ Gorj: "Poliţiştii efectuează în continuare verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului."

Părinţii sunt revoltaţi de starea deplorabilă a locurilor de joacă din oraş. Sunt un pericol pentru cei mici, spun ei.

Acum, municipalitatea a închis locul de joacă în care s-a accidentat băieţelul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Un băiat de şase ani din Târgu Jiu a ajuns la un spital din Capitală după ce s-a accidentat grav în timp ce se juca!