Un baiat de sase ani si bunicii sai erau sa arda de vii intr-un apartament din Braila

Publicat: 18.03.2013, 06:22.
Actualizat: 18.03.2013, 08:08

Un copil de sase ani si bunicii sai au fost la un pas de moarte din cauza unei prize defecte. Dupa ce oamenii s-au culcat, priza a luat foc, iar flacarile au cuprins in cateva clipe un sifonier si apoi s-au extins in toata casa.

In mijlocul noptii, un miros greu i-a scos pe locatari afara. Oamenii au observat ca iese un fum gros de la fereastra unui apartament in care era un baietel de sase ani impreuna cu bunicii sai. Au chemat imediat pompierii.

“Dupa cate am inteles, cetateanul care sta aici la etajul doi nu era acasa, erau doar parintii si a luat foc de la o priza care era bagata dupa sifonier”, povesteste un martor.

Salvatorii i-au gasit pe bunici si pe nepotul lor in fata blocului, speriati. In timp ce medicii le acordau primul ajutor, pompierii au inceput lupta cu focul.

Dupa o ora, incendiul a fost lichidat. Dar baiatul de sase ani si bunicul lor nu s-au putut intoarce in casa. Flacarile si apa folosita de pompieri au distrus apartamentul in totalitate.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.