Antena Meniu Search
x

UPDATE! Un barbat a fost batut cu batele de trei frati, langa Judecatoria din Gura Humorului

Imagini de o violenta incredibila au fost surprinse pe o strada din Gura Humorului. Un barbat a fost stalcit in bataie de trei frati pe care a avut curajul sa-i dea in judecata

Vezi și

O camera de supraveghere a filmat bataia sangeroasa. Victima, un barbat de 39 de ani, fuge mancand pamantul. Dar in clipa urmatoare, este ajuns din urma si pus la pamant de trei indivizi. Care incep sa-l loveasca orbeste. Cu batele.

Bietul om, ramas fara aparare, incearca sa-si protejeze fata cu mainile sub ploaia de lovituri. Sotia lui se chinuie sa-l tina la distanta pe unul dintre agresori, dar individul ridica bata si la ea. Disperata, femeia pune mana pe un bolovan iar batausii fug.

Confruntarea a durat 20 de secunde. Ametit de lovituri, omul se ridica, dar, dupa cativa pasi se aseaza langa un pom. In mai putin de sapte minute, apare politia dar si ambulanta.

Incidentul s-a petrecut saptamana trecuta, in apropierea Judecatoriei din oras. Victima si agresorii ar fi trebuit sa se intalneasca in acea dimineata la proces. Se cunosc foarte bine, mai ales ca sunt vecini. Victima sustine ca anul trecut a mai fost batuta de cei treifrati. “Nu le-am zis nimic. M-au luat la pumni, la bataie, mi-a luat telefonul din buzunar, banii, 300 de lei. Politia era de fata”, a povestit omul.

Omul, care canta pe la nunti, a stat atunci doua saptamani la pat. Vecinii au vazut totul si voiau sa depuna acum marturie. Cu o seara inainte de proces, cu totii au primit amenintari cu moartea. Politistii au deschis un dosar de cercetare, insa pana acum nu au luat nicio masura impotriva celor trei frati.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Un barbat a fost batut cu batele de trei frati, langa Judecatoria din Gura Humorului