Antena Meniu Search
x

Un bărbat a murit carbonizat după ce un șofer a intrat cu mașina pe contrasens

O maşină scăpată de sub control s-a transformat în rug pentru un bărbat nevinovat.

Vezi și

 O maşină scăpată de sub control s-a transformat în rug pentru un bărbat nevinovat. Stătea în dreapta unui şofer care a intrat fără niciun motiv pe contrasens, direct într-un microbuz plin cu oameni, pe care l-a aruncat într-un alt autocar.

Şoferul părea să se grăbească spre moarte. A lovit în plin microbuzul cu 18 oameni, care venea din sens opus. Iar microbuzul a fost aruncat într-un autocar plin cu cetăţeni bulgari.

Au urmat clipe de coşmar. Autoturismul în care erau doi bărbaţi s-a aprins ca o torţă. Şoferul a scăpat ca prin minune din infern. A fost aruncat afară din maşină de forţa impactului. Bărbatul din dreapta sa n-a fost la fel de norocos.

În jurul maşinii făcute scrum s-a adunat în câteva minute o armată de medici. Şoferul care a provocat accidentul şi încă zece oameni aveau nevoie de îngrijiri medicale. Unul dintre răniţi e în stare critică, în comă.

Alţii se află în afara oricărui pericol, dar medicii au decis să-i ţină o perioadă sub observaţie. Cei mai norocoşi au fost lăsaţi să plece acasă după ce le-au fost îngrijite rănile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat a murit carbonizat după ce un șofer a intrat cu mașina pe contrasens