Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat a murit în timp ce era imobilizat de poliţişti. Momentul incidentului a fost filmat de un martor

Un bărbat din Piteşti a murit la scurt timp, după ce a fost imobilizat de poliţişti pentru că a refuzat să părăsească locul unde avea loc un incendiu. Din acest motiv, acum oamenii legii sunt cercetaţi pentru purtare abuzivă.

de Monica Palade

la 16.04.2021, 16:31

Vezi și

Poliţiştii se apără şi spun că omul devenise recalcitrant de câte ori era scos din restaurant. Iar în final au apelat la imobilizarea sa, deşi opunea rezistenţă. Momentul a fost filmat de un martor, care ulterior a fost căutat de oamenii legii acasă.

În timpul imobilizării, bărbatul de 63 de ani care consumase alcool a început să se simtă rău şi a fost solicitată o ambulanţă la faţa locului. În ajutorul victimei, au sărit și pompierii chemați să stingă incendiul. În ciuda eforturilor depuse, pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă și ucidere din culpă. Cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș. Surse din anchetă arată că în bagajele bărbatului au fost găsite mai multe medicamente, însă o cauză exactă a decesului va fi stabilită doar după efectuarea necropsiei.

Ministrul Afacerilor Interne a confirmat ancheta deschisă în cazul de la Piteşti

Pe acelaşi subiect

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a confirmat într-o conferinţă de presă că a fost deschisă o anchetă în cazul de la Piteşti.

„Am primit şi o veste care m-a întristat, şi anume tragedia de la Piteşti pentru că, pentru mine, ca ministru al MAI, când moare un om în timpul unei intervenţii a ISU, Poliţie, Jandarmerie, structurile noastre, este cu adevărat o tragedie. Ştiu ce s-a întâmplat acolo, în timp ce asigurau intervenţia Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă la un incendiu, poliţiştii de la Secţia 2 de Poliţie Piteşti au încercat să încătuşeze un bărbat în vârstă de 63 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alccolice, care refuza să părăsească locaţia şi devenise recalcitrant.

Din păcate, bărbatul de 63 de ani a intrat în stop cardiorespirator şi, cu toată intervenţia echipajului de ambulanţă de la faţa locului, a decedat. Ancheta e preluată de către un procuror şi sunt convins că se va face urgent lumină în acest caz, cine se face vinovat de moartea acestui om, indiferent de cum s-ar fi comportat el, pentru că eu de fiecare dată tututor angajaţilor MAI le cer să acţioneze cu calm şi responsabilitate”, a afirmat Bode.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat a murit în timp ce era imobilizat de poliţişti. Momentul incidentului a fost filmat de un martor