Antena Meniu Search
x

Bărbat mort după ce a refuzat să părăsească un restaurant în flăcări, din Piteşti, pentru a consuma în continuare alcool

Un bărbat a murit vineri dimineaţa, pe terasa unui restaurant din Piteşti, după ce a suferit un stop cardio-respirator.

de Redactia Observator

la 16.04.2021, 13:01

Tragedia s-a petrecut pe terasa unui restaurant din zona vechii autogări din Piteşti
Medicii care au ajuns la faţa locului nu au mai putut să resusciteze victima
  • Tragedia s-a petrecut vineri dimineaţa, la un restaurant din zona vechii autogări din Piteşti.

Tragedia s-a petrecut pe terasa unui restaurant aflat în zona vechii autogări din Piteşti. Conform news.ro, restaurantul luase foc, iar angajaţii şi clienţii s-au autoevacuat, însă victima a refuzat să părăsească zona pentru a consuma în continuare alcool.

Martorii au solicitat intervenţia pompierilor şi a unor cadre medicale apelând numărul unic de urgenţă 112. Medicii ajunşi la faţa locului au încercat să efectueze manevre de resuscitare asupra victimei, însă acestea nu au dat roade.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au ţinut să precizeze că moartea bărbatului nu are legătură cu incendiul, în timp ce reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş au afirmat că "bărbatul a fost somat, iar ca urmare a faptului că cel în cauză nu s-a supus indicaţiilor şi s-a manifestat recalcitrant, s-a procedat la evacuarea sa. Bărbatul a intrat în stop cardio-respirator".

Ancheta arată că, cel mai probabil, incendiul a izbucnit de la friteuza care deservea localul respectiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Bărbat mort după ce a refuzat să părăsească un restaurant în flăcări, din Piteşti, pentru a consuma în continuare alcool