Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Braşov a supravieţuit miraculos după ce s-a aruncat de pe un pod

Chinuit de boală, un bărbat din Braşov s-a urcat pe un pod de 13 metri.

Vezi și

Şi a sărit în gol după ore în care negociatorii poliţiei au încercat să-l convingă că viaţa merită trăită. Omul a avut însă zile. E o minune, spun salvatorii care s-au adunat în jurul său. Bărbatul are câteva fracturi, dar va trăi.

Omul a ţipat şi înainte să sară de pe pod. Câţiva trecători l-au auzit şi câteva minute mai târziu zeci de poliţişti medici şi pompieri au înconjurat podul de 13 metri.

Au încercat să-l prindă de pe pod mai multe persoane, pompierii, poliţiştii şi cine a mai fost acolo lângă dânsul. Dar degeaba au încercat salvatorii să-l facă să se răzgândească. Negocierile s-au terminat cu un salt în gol.

Bărbatul a căzut de pe un pod de la o distanţă de 12-13 metri în picoare. Dar în cea mai neagră clipă nocorul i-a surâs bărbatului.

"Acesta este conştient, a suferit fracturi la membrele inferioare şi probabil leziuni interne care se vor stabili ulterior la spital", au spus doctorii. 

Bărbatul se află acum în stare stabilă. După ce medicii îi vor trata rănile fizice un psiholog va sta de vorbă cu el, ca să nu ajungă din nou pe marginea prăpastiei

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat din Braşov a supravieţuit miraculos după ce s-a aruncat de pe un pod