Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat din Galaţi s-a sinucis lângă uşă pentru că soția nu i-a permis să intre în casă

O ceartă în familie s-a sfârşit tragic la Galaţi. Un bărbat s-a sinucis în faţa apartamentului în care locuiau soţia şi cei doi copii. Omul a recurs la gestul extrem deoarece nu a fost lăsat să intre în locuinţă. Bărbatul era cunoscut ca fiind violent, iar împotriva lui era emis chiar şi un ordin de restricţie. Poliţiştii au deschis acum un doasr pentru ucidere din culpă.

de Adrian Obreja

la 25.02.2021, 14:12

Vezi și

O ceartă în familie s-a sfârşit tragic la Galaţi. Un bărbat s-a sinucis în faţa apartamentului în care locuiau soţia şi cei doi copii.

Omul a recurs la gestul extrem deoarece nu a fost lăsat să intre în locuinţă.

Bărbatul era cunoscut ca fiind violent, iar împotriva lui era emis chiar şi un ordin de restricţie. Poliţiştii au deschis acum un dosar pentru ucidere din culpă.

S-a sinucis pentru că nu a fost lăsat să intre în casă

Un apel la 112 anunţa un scandal într-un bloc de la marginea Galaţiului. O femeie a fost cea care a alertat autorităţile. Primii ajunşi la faţa locului au fost jandarmii. Ce au găsit acolo a fost cu totul altceva decât se aşteptau. Un bărbat înjunghiat zăcea pe scara blocului, în faţa unui apartament.

Mircea Bădin, purtătorul de cuvânt IJJ Galaţi: „Colegii au spus că bărbatul a venit acasă, a bătut la uşă, nu i s-a deschis de către familie pentru că era cunoscut ca având un comportament agresiv. Acesta a ameninţat familia că dacă nu i se va deschide se va omorî. Familia nu l-a crezut, iar în momentul în care l-au auzit căzând lângă uşă atunci soţia a sunat la 112 să anunţe scandalul”.

Au verificat dacă are puls bărbatul în cauza, după care au trecut la manevrele de resuscitare până la sosirea echipajului medical de urgenţă.

Nu a mai putut fi salvat

Două echipaje medicale au ajuns acolo, însă bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Dr. Carmen Turcu – medic SAJ Galaţi: “Pacientul este decedat, este un stop cardio respirator, în urma unei plăgi înjunghiate la nivelul hemitoracelui anterior drept”.

Bărbatul era cunoscut ca fiind violent. Împotriva lui era emis chiar şi un ordin de restricţie. Acesta ar fi fost şi motivul pentru care familia nu l-a lăsat să intre în casă. În apartament se aflau atunci soţia, şi cei doi copii de 10 şi 15 ani.

Poliţia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

 Citeşte şi: O femeie a fost înjunghiată de 30 de ori de fostul iubit, într-un autobuz aglomerat, în Mexic. Niciun călător nu i-a sărit în ajutor

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat din Galaţi s-a sinucis lângă uşă pentru că soția nu i-a permis să intre în casă