Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Galaţi şi-a împuşcat soţia

A pus mâna pe pistol şi a tras cu o furie oarbă. Noroc că arma n-a fost una letală. Dar cine ştie ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi avut aşa ceva la îndemână

Vezi și

Femeia în vârstă de 50 de ani a ajuns la spitalul de urgenţă din Galaţi cu răni la cap, gât şi mâini. Din fericire, spun medicii, viaţa nu-i este pusă în pericol.

Poliţiştii cred că agresorul a folosit o armă tip airsoft pentru că, la locul faptei n-au găsit nicio urmă de glonţ, nici chiar de cauciuc. După a ce a tras, bărbatul a fugit şi este căutat şi acum de poliţişti.

Individul era supărat că soţia sa, alături de care are trei copii, şi-a găsit pe cineva. Cei doi ar fi trebuit să se întâlnească azi la procesul de divorţ dar dimineaţă, individul a aşteptat-o la poartă şi a împuşcat-o.

Dacă va fi găsit, bărbatul nu va fi reţinut, pentru că pistoalele de tip airsoft nu sunt considerate periculoase şi pot fi cumpărate din magazin de oricine. Acesta va fi cercetat în schimb pentru vătămare şi, cel mai probabil, va primi un ordin de restricţie, dacă victima cere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat din Galaţi şi-a împuşcat soţia