Antena Meniu Search
x

Un barbat, la un pas sa moara pe trecerea de pietoni

Dupa cateva pahare cu alcool baute la o petrecere, un barbat era sa moara pe trecerea de pietoni. Un sofer neatent l-a agatat cu oglinda masinii si l-a aruncat pe asfalt. Totul a fost surprins pe camerele de supraveghere

Vezi și

Soferul nu l-a observat la timp, asa ca nu redus viteza. A tras tarziu de volan si l-a agatat pe barbat cu oglinda. L-a aruncat pe asfalt, apoi a franat. In ajutorul barbatului lovit au sarit imediat cativa trecatori. Apoi echipajul unei ambulante.

Mai greu a fost sa sufle in aparatul etilotest, dupa mai multe pahare cu alcool. Soferul, in schimb, desi nu a baut, va raspunde penal pentru ca a lovit un om, pe trecerea de pietoni.

In aceeasi zi, in alta intersectie, un tanar a fost luat pe capota de un alt sofer neatent, cu tot cu scuter. Barbatul de la volan a uitat ca in zona e permisa circulatia in ambele sensuri si, cand a virat la stanga, l-a lovit pe tanar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Un barbat, la un pas sa moara pe trecerea de pietoni