Antena Meniu Search
x

Un barbat s-a aruncat de la etajul al saptelea din Spitalul Judetean din Oradea

Scene dramatice in curtea Spitalului Judetean din Oradea. Un barbat s-a aruncat de la etajul al saptelea al cladirii, suparat, se pare, ca sotia lui a intentat divort

Vezi și

Femeia incearca sa gaseasca o explicatie pentru gestul sotului ei. Erau de 19 ani impreuna. Totusi, in urma cu doua saptamani ea a cerut divortul. Barbatul nu s-ar fi impacat cu acest gand. M-a batut si am bagat divort si cred ca numai de-aia”, s-a plans sotia lui.

Omul a lasat in urma cateva randuri, pe care le-a adresat fiului lui. Hartia a ascuns-o in frigider. Omul a mers apoi in Spitalul Judetean din Oradea si si-a luat viata. “Din senin, am auzit o bubuiura, am zis unui prieten ca s-a aruncat cineva, am deschis fereastra, era un om intins pe asfalt. Initial, am crezut ca e un muncitor, dar mi-am dat seama ca s-a aruncat, ca avea un pantof rupt”, a spus o martora.

Medicii au incercat vreme de 45 de minute manevrele de resuscitare. “Din nefericire nu am putut sa facem nimic pentru el. Era in soc, fracturi deschise, toracic sever, cranian. Nu era pacient, presupunem ca era in vizita si a luat decizia sa-si ia capat vietii”, a declarat un medic Smurd.

Fiul barbatului a refuzat sa mearga la spital, sa-i fie alaturi mamei lui, atunci cand a auzit vestea tragica,

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri sociale » Un barbat s-a aruncat de la etajul al saptelea din Spitalul Judetean din Oradea