Antena Meniu Search
x

Un bărbat s-a rătăcit în judeţul Buzău

În schimb, în judeţul Buzău au loc şi acum căutări disperate după ce un bărbat n-a mai dat niciun semn de viaţă de 11 zile. Înainte să dispară, omul i-a spus fiului său la telefon că a rătăcit drumul spre casă şi nu vede nimic din cauza viscolului

Vezi și

Cum se crapă de ziuă, zeci de poliţişti, jandarmi şi angajaţi ISU o iau la pas prin zăpada îngheţată în speranţa că vor găsi o urmă. Şi fac asta de 11 zile. Câmpul este îngropat în troiene, care trec de genunchi. Cu lopeţi şi beţe, căutătorii scormonesc zăpada.

Au adus cu ei câini de urmă de la Bucureşti dar şi un detector de metale.

Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, nu mai e de găsit din 26 ianuarie. Omul a ieşit din tura de noapte şi a pornit spre casa părintească, prin ger şi viscol. Avea de străbătut 7 kilometri până-n Odaia Banului, pe câmp. Ultimul care i-a auzit vocea a fost fiul lui.

Bătrâni şi neputincioşi, bieţii lui părinţi îl aşteaptă şi acum în poartă. Sătenii îşi amintesc că s-a mai întâmplat ca o femeie să-şi găsească sfârşitul în aceleaşi condiţii.

Judeţul Buzău s-a aflat sub cod roşu de viscol. În acele zile, medicii legişti au confirmat 3 morţi de hipotermie, doar acolo.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat s-a rătăcit în judeţul Buzău