Antena Meniu Search
x

Un barbat s-a urcat la etajul zece al unui hotel in constructie, din Iasi si a amenintat ca se arunca in gol

Protest la inaltime in Iasi. Alcoolul l-a facut pe un barbat sa-si aduca aminte ca a fost concediat pe nedrept si sa uite ca-i este teama de inaltime. Dupa cateva ore in care au stat cu ochii spre cer, politistii au reusit sa-l readuca pe protestatar cu picioarele pe pamant.

Vezi și
Barbatul nu pare dispus sa renunte la protestul sau. Ba din contra! Pluseaza si flutura un picior in aer, deasupra politistilor care il privesc inmarmuriti.  “Face pe nebunul ca a baut. A baut si el ca intre barbati, bea tot timpul”, spune sotia sa.

Alcoolul nu i-a afectat insa abilitatile de acrobat. Dupa ce s-a dat in spectacol, omul a coborat cativa metri pe schela si apoi a intrat in cladire.

Nu s-a dus la parter, cum l-au rugat politistii, ci pe acoperisul hotelului, de unde si-a strigat si mai tare oful. De pe cladire, protestatarul s-a plans ca nu mai are ce sa-i puna pe masa celui mic de cand a fost concediat.

Dupa cateva ore de negocieri, politistii l-au convins pe protestatar sa coboare. Omul a dat in judecata firma la care lucra, iar judecatorii au decis sa fie reangajat si sa primeasca salariile pentru lunile in care nu a muncit. Dar pana acum nu a vazut niciun leu. Si pentru ca nu s-a intamplat asta ieseanul a vrut sa afle toti de necazul sau. N-ar fi prima data cand face asta.

In loc de job, protestul i-a adus barbatului o internare la spitalul de psihiatrie Socola.

 

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Un barbat s-a urcat la etajul zece al unui hotel in constructie, din Iasi si a amenintat ca se arunca in gol